WEBINAR  |  ON-DEMAND  

Word fabrikant van de toekomst!

Digitalisatie is noodzakelijk om de transitie in de bouw te faciliteren en is voor alle fabrikanten een ‘license to operate’ om relevant te blijven. Ontdek tijdens deze gratis webinar hoe jij relevant kan blijven, en een fabrikant van de toekomst kan worden!


Herbekijk de webinar
Of download de presentatie

Duurzaamheid, digitalisatie en kennisdeling zijn de voornaamste thema’s binnen de bouwsector. Fabrikanten van bouwgerelateerde producten en oplossingen spelen als producent en eigenaar van de brondata een cruciale rol, maar dit wordt nog onvoldoende onderkend door de fabrikanten zelf. Daarbij is er een sterk toenemende vraag naar samenwerking onder de vorm van informatie- en kennisdeling.

Digitalisatie en Circulariteit

Vandaag de dag worden websites nog veel gebruikt om te zenden en te informeren. Het digitaliseren van de klantreis en het interactief begeleiden van vraag tot bestelling is noodzakelijk. Digitalisatie maakt klantgericht handelen en het leveren van betrouwbare, complete en correct geclassificeerde data mogelijk. 

Maar het digitaliseren van het bouwproces brengt nog veel meer voordelen met zich mee! Het opent ook de deur naar het verduurzamen van de bouwindustrie. Digitalisatie is namelijk DE bron bij uitstek om ‘urban mining’ mogelijk te maken in de toekomst. Als fabrikant heb je de verantwoordelijkheid om de eigen reststromen te identificeren en opnieuw te kunnen inzetten. Echter, zonder digitalisering van het huidige lineaire proces, zal het omzetten naar een circulair proces niet slagen.

Waar te beginnen? 

Maak digitalisatie een strategische prioriteit, neem een voortrekkersrol en zet de eerste stap! ThorbiQ is de expert om uw volledige productaanbod transparant, digitaal integreerbaar en traceerbaar te maken naar alle stakeholders van het bouwproces. Een interactieve digitale productcatalogus ter beschikking stellen, was als fabrikant nog nooit zo eenvoudig! Tijdens deze webinar laten we u zien hoe op een laagdrempelige manier de eerste stap te zetten. 


Bekijk de webinar

ThorbiQ vergemakkelijkt de sprong

Tijdens onze webinar op 26 april geven we u een inzicht in hoe wij met onze technology as a service fabrikanten helpen in hun digitale doelstellingen en tonen we hoe ook u als fabrikant future-proof kan blijven en een impact kan maken op efficiëntieverhoging, samenwerking, verduurzaming en circulariteit binnen de gehele bouwsector. 

  • Een digitale dienstverlening rechtstreeks inspelend op de digitale noden van uw doelgroep: voorschrijvers, ontwerpers, uitvoerende partijen, gebouweigenaren, enz.
  • Het beschikbaar stellen van een slimme catalogus die uw gebruikers heel efficiënt naar de gewenste producten en/of systemen gidst.
  • Het integreerbaar maken van uw data en content in BIM en andere toepassingen, waarbij de gebruikers een live link behouden met uw bron van informatie
  • Controle behouden over zowel uitgaande als inkomende datastromen.
WEBINAR ON-DEMAND

Word fabrikant van de toekomst!


Download de presentatie van de webinar

Benieuwd naar hoe wij digitalisatie en het delen van data binnen de bouwsector mogelijk maken? Download alvast de presentatie.

De webinar kan je herbekijken via deze link.